Vergaderlocatie Flevoland

Bent u op zoek naar vergaderlocatie in Flevoland voor het houden van een zakelijke bijeenkomst? Vergaderlocatie Flevoland genaamd Buitenplaats de Heeserhof is gevestigd midden in de provincie Flevoland aan de Mammouthweg in Ens. Buitenplaats de Heeserhof is een inspirerende vergaderlocatie voor zakelijke bijeenkomsten. De locatie is in alle seizoenen aantrekkelijk door de veelzijdigheid. Ervaar de rust, ruimte en het gevoel van vrijheid bij vergaderlocatie Buitenplaats de Heeserhof! Daarnaast is onze locatie ook erg geschikt voor teambuilding activiteiten. Benieuwd naar de mogelijkheden van Buitenplaats de Heeserhof? In de tekst hieronder leest u meer over onze vergaderlocatie in Flevoland.

 • “We voelden ons helemaal thuis in de tuin!”

  Agnes en Jaap
 • “Fijn dat we hebben kunnen genieten van de herfstzon op het riante terras!”

  Carel van L., deelnemer aan coachingsprogramma
 • “Even weg uit de drukte en files, op nog geen 60 minuten van de Randstad. Ik ben helemaal bijgekomen.”

   

  Margreet P., eigenaar-directeur na brainstormsessie
 • “Rustig vergaderen midden in het polderlandschap. Wat een belevenis!”

  Gerard van K.
Vergaderlocatie Flevoland

Vergaderlocatie Flevoland

Vergaderlocatie Flevoland is uniek

Tijdens het vergaderproces kijkt u uit op een polderlandschap. Een ongedwongen sfeer, rust en ruimte. De drie dingen die een positief effect hebben op het vergaderproces. De vergaderlocatie in Flevoland aan de Mammouthweg 6 in Ens biedt u veel mogelijkheden. Houdt u ervan om in uw pauze of na een zakelijke bijeenkomst een wandeling te maken? Deze locatie is niet alleen geschikt voor een lange wandeling, maar ook voor buitenactiviteiten. Rondom de vergaderlocatie vindt u namelijk een terras en verschillende tuinen van totaal 2.500 vierkante meter. Geniet van de rust en ruimte bij onze vergaderlocatie in Flevoland!

Streekgebonden producten tijdens lunch en diner

Alle ruimtes van onze vergaderlocatie Flevoland zijn voorzien van draadloos internet, een flipover, flatscreen, een beamer en een scherm. Wij bieden vergaderarrangementen voor 2 tot 30 personen met onbeperkt koffie, thee en water. Daarnaast zijn de lunch en het diner zo veel mogelijk van eerlijke streekgebonden producten. Heeft u interesse in het Tuinpaviljoen? Deze locatie is geschikt voor maximaal 30 personen. In het Tuinpaviljoen zijn verschillende opstellingen mogelijk. Hierdoor is de locatie ook uitermate geschikt voor kleinere gezelschappen.

Goed bereikbaar!

Onze vergaderruimte is goed bereikbaar. Op de weg naar Ens is er haast nooit file, en we hebben voldoende gratis parkeergelegenheid. Is uw bedrijf bijvoorbeeld gevestigd in Emmeloord, Zwolle, Sneek, Steenwijk, Heerenveen, Almere, Amsterdam of Utrecht en bent u op zoek naar een vergaderruimte waar u alle rust en ruimte hebt? huur een vergaderruimte bij Buitenplaats de Heeserhof!

Vergaderruimte huren in Flevoland

Wilt u een vergaderruimte huren bij onze vergaderlocatie in Flevoland? Buitenplaats de Heeserhof is eenvoudig te bereiken en ligt op 5 minuten vanaf de A6 Emmeloord. Op het terrein van Buitenplaats de Heeserhof kunt u gratis parkeren. Bekijk de tarieven voor het huren van een vergaderruimte op de website. Heeft u meer vragen over onze vergaderlocatie in Flevoland? Bel ons via telefoonnummer 06 – 223 936 94 of stuur een e-mail via het contactformulier.

 • De horizon inspireert
 • 2 binnenruimtes en een buitenterras
 • Flatscreen, flipover, beamer
 • Draadloos internet
 • Lunch – diner
Een impressie van onze locatie