Vergaderlocatie Zwolle

 • “We voelden ons helemaal thuis in de tuin!”

  Agnes en Jaap
 • “Fijn dat we hebben kunnen genieten van de herfstzon op het riante terras!”

  Carel van L., deelnemer aan coachingsprogramma
 • “Even weg uit de drukte en files, op nog geen 60 minuten van de Randstad. Ik ben helemaal bijgekomen.”

   

  Margreet P., eigenaar-directeur na brainstormsessie
 • “Rustig vergaderen midden in het polderlandschap. Wat een belevenis!”

  Gerard van K.
Vergaderlocatie Zwolle

Op zoek naar een vergaderlocatie in Zwolle? Vergaderlocatie Buitenplaats de Heeserhof is gevestigd nabij Zwolle. De vergaderlocatie staat ook wel bekend als de unieke vergaderlocatie van Flevoland. Tijdens een zakelijke bijeenkomst kijkt u uit op een inspirerend polderlandschap. Vanaf Zwolle bent u al binnen een half uur op de locatie van Buitenplaats de Heeserhof. U kunt bij Buitenplaats de Heeserhof terecht voor vergaderarrangementen van 2 tot 30 personen. Wilt u meer informatie over vergaderlocatie Buitenplaats de Heeserhof? Lees dan snel verder en ontdek de mogelijkheden van de unieke vergaderlocatie.

Vergaderlocatie Zwolle

De faciliteiten van Buitenplaats de Heeserhof

De vergaderlocatie nabij Zwolle beschikt over vele faciliteiten. Zo beschikken alle ruimtes van Buitenplaats de Heeserhof over draadloos internet. Neem uw laptop mee en maak gratis gebruik van het internet tijdens uw bijeenkomst. Een flipover, beamer en scherm hoeft u niet meer te regelen. Alle ruimtes beschikken namelijk al over deze materialen. De vergaderlocatie in de buurt van Zwolle is gevestigd in een mooie omgeving. U kunt in een pauze of na afloop een heerlijke wandeling maken in de verschillenden tuinen van totaal 2.500 vierkante meter.

Het Tuinpaviljoen

Ook is het mogelijk om uw bijeenkomst te houden in het Tuinpaviljoen. Een locatie die geschikt is voor maximaal 30 personen. Dankzij de verschillende opstellingen is het Tuinpaviljoen ook voor kleinere gezelschappen de ideale vergaderlocatie voor een bijeenkomst. Heeft u interesse in het Tuinpaviljoen? Neem dan gerust contact op met Buitenplaats de Heeserhof. Bij de vergaderlocatie in de buurt van Zwolle geniet u van de rust en ruimte!

Buitenplaats de Heeserhof vergaderlocatie: Zwolle op korte afstand

Staat er binnenkort een vergadering op de planning, maar heeft u nog geen vergaderruimte gevonden? Reserveer een vergaderlocatie bij Buitenplaats de Heeserhof en geniet van de rust en ruimte tijdens de bijeenkomst. Vergaderlocatie Buitenplaats de Heeserhof is ook ideaal voor trainingen en buitenactiviteiten. Op de website kunt u de tarieven bekijken voor het huren van een vergaderruimte. Vanaf Zwolle bereikt u de unieke en inspirerende vergaderlocatie al binnen een half uur. Daarnaast kunt u bij Buitenplaats de Heeserhof gratis parkeren op het terrein. Wilt u meer informatie over de vergaderlocatie nabij Zwolle? Gebruik het contactformulier of bel ons via telefoonnummer: 06 – 223 936 94.

 • De horizon inspireert
 • 2 binnenruimtes en een buitenterras
 • Flatscreen, flipover, beamer
 • Draadloos internet
 • Lunch – diner
Een impressie van onze locatie