• “Ruimte, ruimte, ruimte. Rust. Wat kan ik er meer van zeggen? Je moet het gewoon ervaren.”

   

  Jacqueline vd P., deelnemer coachingsprogramma
 • “Mariëtte maakt nergens een probleem van. Ook voor de vegetariërs heeft ze een heerlijke lunch verzorgd. Chapeau!.”

  Wessel H., trainer-coach
 • “Ik vond de brainstormsessie bij De Heeserhof de beste die we ooit hebben gehad. Er waren dit keer helemaal geen emotionele toestanden.”

  Peter K., teamleider
 • “Het was erg prettig dat wij een eigen keuken tot onze beschikking hadden.”

  Christel van W., directiesecretaresse

Buitenplaats de Heeserhof is het gehele jaar door geopend voor zakelijke en particuliere bijeenkomsten. Onze natuurlijke weidse uitzichten leiden tot een nieuw inzicht. Dát is de reden voor onze uiterst vriendelijke arrangementsprijzen.

Buiten corona om is in ons tuinpaviljoen ruimte voor maximaal dertig personen. Afhankelijk van het programma is het mogelijk de groep op te delen in zes werkplekken. Daar zijn geen extra kosten aan verbonden. In het arrangement zit de huur van de gehele locatie van 2000 m²: privacy gegarandeerd!

Mocht het nodig zijn dan is er nog een extra ruimte (tot tien à twaalf personen) voorhanden voor kleinere of deelgroepen.

 

In combinatie met de buitenruimte(n) en terrassen is er meer mogelijk voor grotere groepen.

Een dagarrangement is inclusief koffie, thee, koek, bronwater, frisdranken, heerlijke lunch, beamer en scherm, flatscreen, wifi, gebruik tuinpaviljoen en diverse terrassen. Voor een dagdeelarrangement geldt hetzelfde met uitzondering van een lunch.

Zelfstandig professional en toe aan andere ‘muren’? Een dagdeel is ook inclusief koffie, thee, koek, bronwater, beamer en scherm, flatscreen, wifi, gebruik tuinpaviljoen en diverse terrassen. Het weidse uitzicht, je nieuwe inzicht en de hoeveelheid werk die je verzet krijg je erbij cadeau!

Wat je ook wilt of waar je behoefte aan hebt: je ontvangt een overzicht van de kosten bij informatie-uitwisseling.

Dé weg naar je persoonlijke Hof van Eden

Neem gewoon natuurlijk contact op

met 06 - 22 39 36 94 of info@buitenplaatsdeheeserhof.nl

Samen komen we verder.