Een Engelse tuin van 2.500 vierkante meter speciaal voor jullie. Buitenplaats De Heeserhof is dé locatie waar je alle vrijheid hebt. Hier mag je alles regelen op jouw manier: de huwelijksbevestiging, het diner, receptie of feest. En dat allemaal midden in de natuur waar je omgeven bent door planten, bloemen, en schitterende doorkijkjes.

Voor de huwelijksbevestiging kun je het Tuinpaviljoen gebruiken. Een bijzonder mooie ruimte om te trouwen, met het witte speelse interieur en rondom uitzicht op de tuin. Ernaast ligt een riant terras en een grote dansvloer waar je ook een feesttent kan plaatsen. Tevens heeft Buitenplaats de Heeserhof veel privacy. U heeft exclusief de beschikking over het terras en de tuinen.

Je gasten hebben de ruimte, kinderen kunnen heerlijk spelen en ’s avonds wordt de tuin sprookjesachtig verlicht. De perfecte plek voor een spetterend tuinfeest.

Natuurlijk mag je alles aankleden en inrichten zoals je zelf wilt. Buitenplaats De Heeserhof: de romantische locatie waar je in sfeer je droombruiloft viert. We laten het jullie graag zien!

De locatie is gemakkelijk bereikbaar vanaf de A6 en heeft ruime parkeergelegenheid.