Ruimte voor effectief werken en grenzeloos genieten.

Werkatelier op Buitenplaats de Heeserhof

“Ik wil hier niets missen! Je ziet mij hier op een presentatie van Frowa Schuitemaker. Zij presenteert hier haar boek Powerpoint intelligentie. Een zeer inspirerende en leerzame presentatie. Wow wat doet ze dat op een sprankelende aanstekelijke manier en wat een spreker is die vrouw.”

Mag ik u even voorstellen: Frowa Schuitemaker: Spreker, trainer, mentor & auteur. Gespecialiseerd in hoe je beter kunt presenteren door het inzetten van een krachtige PowerPointpresentatie. Ze heeft samen met Charlotte Schuitemaker hét handboek “PowerPoint Intelligentie’ geschreven voor elke professional die presentaties geeft.

Frowa zal op 13 november een werkatelier gaat verzorgen op onze inspirerende locatie Buitenplaats de Heeserhof.

PowerPoint Intelligentie

Bereik meer als je spreekt!

Het is tijd voor sprankelende presentaties waar zowel het publiek als jij als spreker blij van worden.
Presentatie ‘PowerPoint intelligentie’

Als er één presentatieprogramma is dat iedereen tot zijn beschikking heeft, dan is het wel PowerPoint. Jammer genoeg wordt het vaak onprofessioneel gebruikt. Presentaties worden juist slaapverwekkend in plaats van sprankelend. De boodschap komt niet over en wordt snel vergeten.

Het goede nieuws? Het kan ook anders. Ook voor jou.

In deze inspirerende presentaties laat Frowa zien hoe je door de inzet van PowerPoint juist een goed emotioneel contact krijgt met het publiek, zodat je spreekt met meer resultaat. Informatie komt duidelijker over en blijft langer hangen. De toehoorders worden meer betrokken bij het verhaal en worden enthousiast. Death by PowerPoint verandert in Live by PowerPoint, omdat er ruimte komt tot contact met je toehoorders door de inzet van een professionele PowerPoint. Dit alles wordt ondersteund door duidelijke voorbeelden.

Dat was wel even slikken voor onze trainers, toen ze doorhadden dat hun PowerPoints niet zo optimaal waren dan ze hadden verwacht. Toch waren ze blij met de presentatie van Frowa. Haar adviezen waren eenvoudig toe te passen. Met de nieuwe manier van het inzetten van PowerPoint is het makkelijker om kennis te delen en informatie op een goede manier over te brengen.

-Gert Timmer, Qbuzz

Na het bijwonen van een presentatie van Frowa weet je:

  • Wat is de essentie van jouw boodschap?
  • Hoe betrek je jouw deelnemers?
  • Wat maakt een PowerPoint breinvriendelijk?
  • Op welke wijze kan jij de aandacht sturen van het publiek?
  • In welke mate is jouw PowerPoint presentatie een reflectie van jouw professionaliteit?
Buiten vergaderen

“Een werkplek om zeker terug te komen!” 

OBS de regenboog – Ens

Je hebt volledige privacy, want als je de locatie boekt, kun je gebruikmaken van de gehele buitenplaats (2.000 m2).
Je ontkomt er niet aan: bij Buitenplaats de Heeserhof doe je altijd inspiratie op!

Centraal in Nederland ligt een inspirerende locatie. Heb jij wel eens een plek nodig om te brainstormen? Onze locatie Buitenplaats de Heeserhof ligt 50 minuten vanaf Amsterdam – Utrecht – Groningen.