• “We voelden ons helemaal thuis in de tuin!”

  Agnes en Jaap
 • “Fijn dat we hebben kunnen genieten van de herfstzon op het riante terras!”

  Carel van L., deelnemer aan coachingsprogramma
 • “Even weg uit de drukte en files, op nog geen 60 minuten van de Randstad. Ik ben helemaal bijgekomen.”

   

  Margreet P., eigenaar-directeur na brainstormsessie
 • “Rustig vergaderen midden in het polderlandschap. Wat een belevenis!”

  Gerard van K.
Inspirerende vergaderlocatie

Wie op Buitenplaats de Heeserhof een bijeenkomst houdt, heeft het rijk voor zich alleen. De locatie geeft aan alle kanten zicht op de verre polderhorizon, terwijl de beslotenheid van de tuin een gevoel van intimiteit creëert. Een bijzondere sfeer die bijdraagt aan een positief denkproces en uw vergadering of training net dat speciale tintje geeft. U heeft exclusief de beschikking over het terras en de verschillende tuinen van totaal 2.500 vierkante meter. Ideaal voor een wandeling tussendoor of een buitenactiviteit. Door de veelzijdigheid is de locatie in alle seizoenen aantrekkelijk. Voor een inspirerende vergaderlocatie gaat u naar Buitenplaats de Heeserhof!

 • De horizon inspireert
 • 2 binnenruimtes en een buitenterras
 • Flatscreen, flipover, beamer
 • Draadloos internet
 • Lunch – diner

Onze inspirerende vergaderlocatie

Bij vergaderen denken de meeste mensen aan een vrij zakelijke omgeving. Deze zakelijke omgevingen zijn niet altijd even geschikt voor een creatief proces. Wanneer een vergadering elke keer op dezelfde plek is, draagt dit bovendien niet altijd bij aan de productiviteit. Daarom kan het verstandig zijn af een toe een inspirerende vergaderlocatie op zoeken. Buitenplaats de Heeserhof voldoet aan alle eisen om zich een inspirerende vergaderlocatie te mogen noemen. Wij beschikken over een riant buitenterras en een Engelse landschapstuin. Ook een heisessie is mogelijk!

Uw vergadering tot in de puntjes verzorgd

Behalve een prachtige en inspirerende locatie, bent u bij Buitenplaats de Heeserhof ook aan het juiste adres voor een compleet verzorgde lunch. Ook borrelhapjes, een high tea, soep of een diner is mogelijk bij onze inspirerende vergaderlocatie. Benieuwd naar onze tarieven?

Faciliteiten

Komt u vergaderen bij Buitenplaats de Heeserhof? Wij hebben plek voor maximaal 30 personen. Bij het vergaderarrangement zit onbeperkt koffie, thee en water inbegrepen. Ook kleinere gezelschappen zijn welkom bij Buitenplaats de Heeserhof. Heeft u een extra coachingsruimte nodig? Geen probleem! Ook kunt u tijdens uw vergadersessie gebruik maken van draadloos internet, een flatscreen televisie, flipover en beamerscherm.

Makkelijk bereikbaar

Onze inspirerende vergaderlocatie is makkelijk te bereiken. Op slechts vijf minuten afstand ligt de A6 (Emmeloord). Komt u vanaf Amsterdam, Utrecht of Groningen? U bereikt onze locatie filevrij in circa 50 minuten. Wij hebben voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein, parkeren is gratis.

Reserveer uw inspirerende vergaderlocatie!

Ontdek de voordelen van onze inspirerende vergaderlocatie en plaats een reservering. Voor vragen over Buitenplaats de Heeserhof kunt u contact met ons opnemen via 06-22393694 of 0527-251356. Ook kunt u het contactformulier invullen. Een inspirerende vergaderlocatie? U zit goed bij Buitenplaats de Heeserhof!

Een impressie van onze locatie

Heeft u al plannen voor 2018?

Buitenplaats de heeserhof is een ruimte om effectief te werken en grenzeloos te genieten! Rust, ruimte, verfrissing, dat zijn de kernwoorden van Buitenplaats de Heeserhof
Vlakbij de snelwegen A50, A6 en N50, binnen 50 minuten vanaf Amsterdam Utrecht en Groningen.
Parkeren is altijd gratis en we hebben een ophaal service voor het openbaar vervoer.

Inspirerende vergaderlocatie