• “We voelden ons helemaal thuis in de tuin!”

  Agnes en Jaap
 • “Fijn dat we hebben kunnen genieten van de herfstzon op het riante terras!”

  Carel van L., deelnemer aan coachingsprogramma
 • “Even weg uit de drukte en files, op nog geen 60 minuten van de Randstad. Ik ben helemaal bijgekomen.”

   

  Margreet P., eigenaar-directeur na brainstormsessie
 • “Rustig vergaderen midden in het polderlandschap. Wat een belevenis!”

  Gerard van K.
Heisessie

Bent u op zoek naar een passende locatie voor een heisessie? Wilt u eens een bijeenkomst houden op een inspirerende locatie? Bij

De beste ideeën en inzichten

Maak bij Buitenplaats de Heeserhof een wandeling langs de mooie tuinen van Van Hees tuinen. U heeft uitzicht over het weidse polderlandschap en komt volledig tot rust. Wist u al dat een omgeving die de zintuigen prikkelt en stimuleert, zorgt voor de beste ideeën en inzichten? Bij Buitenplaats de Heeserhof heeft dit een positief effect op het vergaderproces. U kunt zelfs vergaderen in het Tuinpaviljoen. Het Tuinpaviljoen is niet alleen geschikt voor grotere gezelschappen, maar ook kleine gezelschappen kunnen hier uitstekende bijeenkomsten houden.

Faciliteiten voor bijzonder vergaderen

Bijzonder vergaderen bij Buitenplaats de Heeserhof is ideaal als u op zoek bent naar een locatie in een rustige en mooie omgeving. In alle ruimtes is er een beamer, flip-over en scherm aanwezig. Ook kunt u gratis gebruik maken van het internet. Het is mogelijk om samen te lunchen of te dineren. Bekijk alle tarieven en reserveer een vergaderruimte bij Buitenplaats de Heeserhof voor een bijzondere vergadersessie! Er is ruimte voor 2 tot maximaal 30 personen op Buitenplaats de Heeserhof.

Bijzondere vergaderlocatie reserveren

Wilt u een keer bijzonder vergaderen op een locatie in Flevoland? Reserveer snel een vergaderruimte bij Buitenplaats de Heeserhof. U kunt ook buiten activiteiten organiseren of trainingen geven op de vergaderlocatie. Ook zijn er workshop mogelijkheden. Vergaderlocatie Buitenplaats de Heeserhof staat voor rust, ruimte en vrijheid. Voor meer informatie over bijzonder vergaderen kunt u contact opnemen met Buitenplaats de Heeserhof. Bel naar 06 – 223 936 94 of vul het contactformulier in. Buitenplaats de Heeserhof is gevestigd aan de Mammouthweg 6 in Ens en goed te bereiken. Parkeren op locatie is geen probleem en u betaalt geen parkeerkosten. Bijzonder vergaderen? Dat doet u bij Buitenplaats de Heeserhof!

kunt u verschillende vergaderruimtes reserveren. U kijkt uit op een polderlandschap en de omgeving is prikkelarm. Buitenplaats de Heeserhof is een unieke vergaderlocatie in de provincie Flevoland. Tijdens de heisessie kunt u onder andere in alle rust vergaderen, maar ook is het mogelijk om een training te geven. Benieuwd naar de mogelijkheden van een heisessie bij Buitenplaats de Heeserhof? In de tekst hieronder leest u hier meer over.

Heisessie

Onze voorzieningen voor uw heisessie

Wij bieden heisessie locaties voor 2 tot maximaal 30 personen. Een beamer, scherm en flip-over nodig voor uw heisessie? In alle ruimtes heeft u de beschikking tot deze materialen. Ook hoeft u zich geen zorgen te maken over het internet, want u kunt gratis gebruik maken van het internet van Buitenplaats de Heeserhof. Houdt u ervan om een wandeling te maken in de pauze? In de tuinen van totaal 2.500 vierkante meter kunt u een heerlijke wandeling maken samen met uw collega’s.

Uitzicht op het polderlandschap

In het Tuinpaviljoen heeft u ook de mogelijkheid om een heisessie te houden. Het Tuinpaviljoen is geschikt voor zowel grote als kleine gezelschappen. U kunt voor maximaal 30 personen een heisessie organiseren bij Buitenplaats de Heeserhof. Wilt u meer weten over het Tuinpaviljoen? Buitenplaats de Heeserhof vertelt u graag meer over deze unieke locatie met uitzicht op het polderlandschap en de tuinen van tuinarchitect Van Hees. Oftewel, Vergaderlocatie Buitenplaats de Heeserhof is een locatie met een ongedwongen sfeer, rust en alle ruimte.

Unieke locatie heisessie

Buitenplaats de Heeserhof is gevestigd op een unieke locatie in Ens. Voor een heisessie in Flevoland bent u bij ons aan het juiste adres. Onze locatie is goed te bereiken vanuit Zwolle. Wilt u bijvoorbeeld een heisessie in Zwolle of omgeving organiseren? Of is uw bedrijf gevestigd in Emmeloord en bent u op zoek naar een locatie voor een heisessie? Kom naar Alfheim! Vele bedrijven uit Utrecht, Amsterdam en Almere hebben ons al weten te vinden.

Heisessie organiseren bij Buitenplaats de Heeserhof

Organiseer een heisessie bij Buitenplaats de Heeserhof en laat u inspireren door de rustgevende omgeving. Ontsnap even van de dagelijkse hectiek in uw bedrijf. Ziet u het al zitten om samen te vergaderen op een inspirerende locatie? Reserveer dan een locatie bij Buitenplaats de Heeserhof. De locatie is ook geschikt voor buiten activiteiten en trainingen. Voor meer informatie over onze tarieven, kijkt u hier. Parkeren is gratis en op het terrein van Buitenplaats de Heeserhof. Wilt u nog meer informatie over een heisessie bij Buitenplaats de Heeserhof? Bel op 06 – 223 936 94 of mail via het contactformulier.

 • De horizon inspireert
 • 2 binnenruimtes en een buitenterras
 • Flatscreen, flipover, beamer
 • Draadloos internet
 • Lunch – diner
Een impressie van onze locatie