• “We voelden ons helemaal thuis in de tuin!”

  Agnes en Jaap
 • “Fijn dat we hebben kunnen genieten van de herfstzon op het riante terras!”

  Carel van L., deelnemer aan coachingsprogramma
 • “Even weg uit de drukte en files, op nog geen 60 minuten van de Randstad. Ik ben helemaal bijgekomen.”

   

  Margreet P., eigenaar-directeur na brainstormsessie
 • “Rustig vergaderen midden in het polderlandschap. Wat een belevenis!”

  Gerard van K.
Bijzonder vergaderen

Bijzonder vergaderen in een mooi polderlandschap? Buitenplaats de Heeserhof is gevestigd in Flevoland en beschikt over vele faciliteiten. Hier kunt u vergaderen in rust en ontsnappen aan de dagelijkse hectiek in uw bedrijf. Haal de beste ideeën naar boven in een inspirerende omgeving. Bij Buitenplaats de Heeserhof kunt u met maximaal 30 personen een bijeenkomst houden. Verder zijn er nog veel meer mogelijkheden op locatie. Geniet op het terras of maak een wandeling in de pauze in de mooie omgeving! Lees in de tekst hieronder meer over bijzonder vergaderen bij Buitenplaats de Heeserhof.

De beste ideeën en inzichten

Maak bij Buitenplaats de Heeserhof een wandeling langs de mooie tuinen van Van Hees tuinen. U heeft uitzicht over het weidse polderlandschap en komt volledig tot rust. Wist u al dat een omgeving die de zintuigen prikkelt en stimuleert, zorgt voor de beste ideeën en inzichten? Bij Buitenplaats de Heeserhof heeft dit een positief effect op het vergaderproces. U kunt zelfs vergaderen in het Tuinpaviljoen. Het Tuinpaviljoen is niet alleen geschikt voor grotere gezelschappen, maar ook kleine gezelschappen kunnen hier uitstekende bijeenkomsten houden.

Faciliteiten voor bijzonder vergaderen

Bijzonder vergaderen bij Buitenplaats de Heeserhof is ideaal als u op zoek bent naar een locatie in een rustige en mooie omgeving. In alle ruimtes is er een beamer, flip-over en scherm aanwezig. Ook kunt u gratis gebruik maken van het internet. Het is mogelijk om samen te lunchen of te dineren. Bekijk alle tarieven en reserveer een vergaderruimte bij Buitenplaats de Heeserhof voor een bijzondere vergadersessie! Er is ruimte voor 2 tot maximaal 30 personen op Buitenplaats de Heeserhof.

Bijzondere vergaderlocatie reserveren

Wilt u een keer bijzonder vergaderen op een locatie in Flevoland? Reserveer snel een vergaderruimte bij Buitenplaats de Heeserhof. U kunt ook buiten activiteiten organiseren of trainingen geven op de vergaderlocatie. Ook zijn er workshop mogelijkheden. Vergaderlocatie Buitenplaats de Heeserhof staat voor rust, ruimte en vrijheid. Voor meer informatie over bijzonder vergaderen kunt u contact opnemen met Buitenplaats de Heeserhof. Bel naar 06 – 223 936 94 of vul het contactformulier in. Buitenplaats de Heeserhof is gevestigd aan de Mammouthweg 6 in Ens en goed te bereiken. Parkeren op locatie is geen probleem en u betaalt geen parkeerkosten. Bijzonder vergaderen? Dat doet u bij Buitenplaats de Heeserhof!

 • De horizon inspireert
 • 2 binnenruimtes en een buitenterras
 • Flatscreen, flipover, beamer
 • Draadloos internet
 • Lunch – diner
Een impressie van onze locatie